A Created Future
Doorbreek  succesvolle patronen

 

Doen Wat Werkt

 

Een organisatie is in staat een exponentieel next level te bereiken als de leider ook een next level weet te bereiken in zijn of haar persoonlijk handelen. Ongeacht het succes dat je tot nu toe bereikt hebt, ook jij hebt nog altijd vraagstukken, twijfels en blinde vlekken. Tot wie richt jij je voor een écht brutaal eerlijke kijk op persoonlijke effectiviteit, interpersoonlijke communicatie en de impact van jouw leiderschap op de organisatie en het resultaat? 


Creëer je resultaat dankzij succesvolle patronen, óf ondanks?


Het is mijn passie om leiders zichzelf opnieuw te laten uitvinden. Ik werk met ervaren en succesvolle mensen: de groeigedreven, gecommitteerde en mensgerichte ondernemer en beslissingsbevoegde CEO die weet dat er meer in zit. De man of vrouw die besluit resultaat te shiften -persoonlijk of zakelijk- en hiervoor geconfronteerd wil worden met de ineffectiviteit van het huidige handelen en denken. De mens die wil ervaren dat het eigen ineffectief handelen en denken nu nog onzichtbaar is. Net zoals de topsporter waarvan de coach de houding ontrafelt, waardoor steeds kleine wijzigingen met groots effect worden doorgevoerd. Net zoals de vis die pas ervaart dat hij in het water leeft als hij hieruit wordt getrokken.


Jouw -niet- handelen en denkpatronen zichtbaar maken in relatie tot de gewenste shift in resultaat, biedt je de mogelijkheid te kiezen voor een nieuwe innerlijke houding. Je zal hiervoor de patronen die tot nu toe zeer goed hebben gewerkt, deels moeten doorbreken. Iets dat ieder mens van nature uit de weg gaat. Waarom verlaten wat goed werkt, is de gangbare gedachte. Het is een dooddoener, maar wat je hier heeft gebracht, zal je niet brengen waar je naar toe wilt. 


Een greep uit de vraagstukken van de ondernemers en CEO's die met mij werken: 


  • hoe ga ik om met teamleden, partners en medewerkers die minder gedreven, gecommitteerd of integer zijn dan ik
  • balans privé/werk
  • zien dat de organisatie een andere leider nodig heeft dan je nu bent
  • effectiever en efficiënter handelen met dat wat je weet
  • wat kan ik doen om meer impact te maken op de RvC
  • resultaat of marge verhoging
  • leiderschap in het samenvoegen van divisies of inlijven van organisaties
  • er ontbreekt iemand naast mij die de kritische vragen stelt die niemand anders stelt
  • als het over omzet gaat handel ik alles af, komt het interpersoonlijke communicatie aan, dan stel ik uit


Herken jij gedachten of handelingen en wil je mogelijkheden gaan zien die nu nog onzichtbaar zijn, dan maak ik graag tijd vrij voor een 1,5-uur durend waardevol gesprek. Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact op.  Allereerst plannen we telefonisch 15 minuten in. In dit gesprek bepalen we of de tijdsinvestering voor ons beide zinvol is.  

"It's always a step or decision that you are unwilling to take that will keep you stuck at where you are at in all aspects of life. Stop this and choose to head towards a created future instead of a default future."