A Created Future
Doorbreek  succesvolle patronen

Over Elsbeth


Na jaren bij internationale MKB-organisaties eindverantwoordelijk te zijn geweest voor HR-beleid en zij tevens als sparringpartner voor directie- en managementteams optrad, heeft zij in 2007 haar eigen bedrijf opgericht, destijds bekend onder de naam EyeAminBusiness en nu handelend onder de naam The Pink Walnut. In haar werk staat centraal: de ongelimiteerde mogelijkheden om te creëren wat je wilt en jezelf uit te vinden als de persoon die je daarvoor moet zijn. Er zijn geen belemmeringen. Die leggen we onszelf op. En er bestaat niet zoiets als 'zo ben ik nu eenmaal'. Ieder mens creëert zichzelf.


'Stilstand is achteruitgang'. Er zijn belangrijke vraagstukken in de wereld en in organisaties die briljant leiderschap vragen. Elsbeth biedt tools en inzichten om een bijzonder effectieve leider te zijn. Hiermee maken cliënten niet alleen impact op zichzelf. Ook wordt impact gemaakt op de wereld om hen heen, de medewerkers en persoonlijke relaties. Waardoor steeds meer mensen in uw inner circle de eigen verantwoordelijkheid gaan nemen over hun werk en hun leven. Hoe krachtig is dat! 


Ware kracht is de snelheid waarmee je intentie kunt omzetten in resultaat. Dat is waar Elsbeth op focust: 'The universe moves for the deed'.

 Om hierin zelf getraind, gecoacht en uitgedaagd te blijven én in een groep gecommitteerde mensen te verkeren die Straight-Line Leadership leven en ademen, is Elsbeth sinds november 2017 in samenwerking met Straight-Line Leadership Int. Als coach en mentor kun je cliënten maar zover meenemen als de diepte die je zelf bereid bent geweest te gaan. Haar commitment op continue groei, zowel zakelijk als privé, maakt dit ook mogelijk voor haar cliënten.