Create Results
Doorbreek  succesvolle patronen

Over Elsbeth


Na jaren bij internationale MKB-organisaties eindverantwoordelijk te zijn geweest voor HR-beleid en tevens als sparringpartner voor directie- en managementteams optrad, heeft zij in 2007 haar eigen bedrijf opgericht, destijds bekend onder de naam EyeAminBusiness en nu handelend onder de naam The Pink Walnut. In haar werk staat centraal: de ongelimiteerde mogelijkheden om te creëren wat je wilt en jezelf uit te vinden als de persoon die je daarvoor moet zijn. Er zijn geen belemmeringen. Die leggen we onszelf op. En er bestaat ook niet zoiets als 'zo ben ik nu eenmaal'.


Zij heeft gezocht naar de missing link tussen willen veranderen, zelfs weten dat er iets veranderen moet, en toch niet doen. We kennen allemaal de consultants en coaches die naar binnen worden gehaald als veranderingen om de hoek staan. Het verklaren op 1 januari dat we nu echt gaan afvallen. En het heeft Elsbeth altijd geïntrigeerd hoe het kan dat de organisatie langzaam terugcirkelt naar hoe het was zodra de eerste kwartaalcijfers binnen komen. Dat na 2 weken de goede voornemens van 1 januari al weer vergeten zijn. 

 

Deze missing link heeft Elsbeth gevonden in hoe ons brein -niet- werkt en dat dit met behulp van de tools en distincties die in de business bestseller Straight-Line Leadership staan genoemd, voor altijd op te lossen is. Hiermee boeken haar cliënten de resultaten die zij al een tijd voor ogen hebben en toch niet zelf gedaan krijgen. Ongeacht hoe krachtig zij momenteel al opereren. 

 

Om hierin zelf getraind, gecoacht en uitgedaagd te blijven én in een groep gecommitteerde mensen te verkeren die Straight-Line Leadership leven en ademen, is Elsbeth sinds november 2017 in samenwerking met Straight-Line Leadership Int. Als coach en mentor kun je cliënten maar zover meenemen als de diepte die je zelf bereid bent geweest te gaan. Haar commitment op continue groei, zowel zakelijk als privé, maakt dit ook mogelijk voor haar cliënten.

 

'Stilstand is achteruitgang'. Er zijn belangrijke vraagstukken in de wereld en in organisaties die briljant leiderschap vragen. Elsbeth biedt tools en inzichten om een bijzonder effectieve leider te zijn. Hiermee maken cliënten niet alleen impact op zichzelf. Ook wordt impact gemaakt op de wereld om hen heen, de medewerkers en persoonlijke relaties. Waardoor steeds meer mensen in uw inner circle de eigen verantwoordelijkheid gaan nemen over hun werk en hun leven. Hoe krachtig is dat! 


Ware kracht is de snelheid waarmee je intentie kunt omzetten in resultaat. Dat is waar Elsbeth op focust: 'The universe moves for the deed'.Resoneert dit bij u en wilt u mogelijkheden gaan zien die nu nog niet zichtbaar zijn, dan maak ik graag tijd vrij voor een 1-uur durend waardevol gesprek. Vult u onderstaand formulier in, dan maken we een afspraak. Allereerst plannen we telefonisch 30 minuten in. In dit gesprek bepalen we of het uur tijdsinvestering voor ons beide zinvol is.