A Created Future
Doorbreek  succesvolle patronen

Cliënt ervaringen


De privacy van mijn cliënten is gegarandeerd. Daarom hier een aantal reacties die zij gaven naar aanleiding van coaching of tijdens coaching. 


"..... aaahhh dus eigenlijk denk ik hen -de medewerkers- heel duidelijk te hebben gemaakt wat ik van hen verwacht en dat ze het dus gaan doen, terwijl ik niet de verantwoordelijk écht daar heb neergelegd..."

 

"... ik zie dat het werkt, dat het me nu al meer tijd oplevert.."

 

"... zoals jij het zegt, klinkt het zo simpel, dat ik daar niet op kom.. ik ben alleen bezig met het hoe niet met de boodschap zelf.."

 

"... na vorige week heb ik de tarievenstructuur die ik al langer in gedachten had ook daadwerkelijk toegepast, wat me een omzetstijging van 30% gaat opleveren.."

 

".. goh, dat ik hier nu zie in welke situatie ik wel krachtig handel en in welke niet, daar was ik me niet bewust van.."

 

".. de afgelopen maand ben ik krachtiger gaan communiceren en het werkt, ik merk dat iedereen scherper is en ik krijg ook terug dat het prettig werkt, de nieuwe duidelijkheid.."

 

".. super bedankt, ik vond de coaching zeer waardevol, en met dat wat ik heb gezien en toegepast kan ik blijvend meer omzet en resultaat neerzetten.."

 

".. hmmm het is wel ongemakkelijk om te zien waar mijn werkelijke commitment op ligt..."

 

etc.